Az oldal fejlesztés alatt áll.

WAHL állásajánlatokra való jelentkezésekkel kapcsolatos kérdéseket

Szervizzel kapcsolatos kérdések

A szervizzel telefonon, e-mail-ben és a lenti formon keresztül lehet felvenni a kapcsolatot.

Telefonszám: +36 20 747 2123

E-mail cím: service@wahl.hu

Hétköznap 08:00 és 16:00 között.

A fogyasztó az alábbi javítószolgálatnál (szerviznél) közvetlenül érvényesítheti a kijavítási igényét (a készülék meghibásodása esetén a jótállási jegyen feltüntetett szerviz, vagy szervizek valamelyikébe kell elszállítani, vagy postán portósan – ha a termék jellege indokolja, akkor törékenyként – elküldeni a jótállási jeggyel. Utánvétellel feladott készüléket a szervizek nem tudnak átvenni.): 

Név: Wahl Hungária Kft.

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Barátság utca 6.

Telefonszám: +36 20 747 2123

E-mail cím: service@wahl.hu

A jótállás időtartama 2 év. A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy ha az üzembe helyezést a vállalkozás vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik.

A garancia érvényesítéséhez a számlára és a jótállási jegyre van szükség.

Tapasztalt kollégáink a szervizben mindent megtesznek, hogy egy kiválóan működő készüléket kapj kézhez, a lehető legrövidebb időn belül. A hibát nem részletezzük, de hasznos tippeket találsz a weboldalon arról, hogy hogyan tudod megfelelő karbantartással a legtöbbet kihozni a kedvenc Wahl vagy Moser gépedből!

Nem tartozik jótállás alá a hiba, ha annak oka a termék fogyasztó részére való átadását követően lépett fel, így például, ha a hibát

  • szakszerűtlen üzembe helyezés (kivéve, ha az üzembe helyezést a vállalkozás, vagy annak megbízottja végezte el, illetve, ha a szakszerűtlen üzembe helyezés a használati-kezelési útmutató hibájára vezethető vissza)
  • rendeltetésellenes használat (rendeltetésellenes használat pl.: háztartási gép ipari termelő tevékenységre történő használata). Nem vonatkozik a jótállás törött, repedt alkatrészekre és tartozékokra, valamint a kopó/elhasználódó alkatrészekre, melyek a termék normál használatából származnak (késkészlet, hajtáselemek, akkucellák)
  • a használati-kezelési útmutatóban foglaltak figyelmen kívül hagyása
  • szakszerűtlen kezelés, helytelen tárolás, helytelen kezelés, rongálás
  • elemi kár, természeti csapás

okozta.

Természetesen van lehetőség a jótállási idő után is javításra. Kollégáink a hiba felderítése után árajánlatot adnak a javításra. Ebben az esetben a szállításról neked kell gondoskodnod.

Amennyiben Wahl vagy Moser készüléket szeretnél vásárolni, kérünk, hogy keresd fel hivatalos partnereink valamelyikét: bwnet.hu, hajaskft.hu, galaxy-cosmetics.com

Ilyen esetben szükséges a kés olajzása. Nézd meg a videót!