Az oldal fejlesztés alatt áll.

Vegye fel velünka kapcsolatot!

Igyekszünk minden kérdésre választ adni, amelyek felmerülhetnek. Forduljon hozzánk bizalommal az alábbi űrlap kitöltésén keresztül. Kollégáink lehetőségük szerint 48 órán belül válaszolni fognak.


A szervizzel telefonon, e-mail-ben és a lenti formon keresztül lehet felvenni a kapcsolatot.

Telefonszám: +36 20 747 2123

E-mail cím: service@wahl.hu

Hétköznap 08:00 és 16:00 között.

A fogyasztó az alábbi javítószolgálatnál (szerviznél) közvetlenül érvényesítheti a kijavítási igényét (a készülék meghibásodása esetén a jótállási jegyen feltüntetett szerviz, vagy szervizek valamelyikébe kell elszállítani, vagy postán portósan – ha a termék jellege indokolja, akkor törékenyként – elküldeni a jótállási jeggyel. Utánvétellel feladott készüléket a szervizek nem tudnak átvenni.): 

Név: Wahl Hungária Kft.

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Barátság utca 6.

Telefonszám: +36 20 747 2123

E-mail cím: service@wahl.hu

A jótállás időtartama 2 év. A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy ha az üzembe helyezést a vállalkozás vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik.

A garancia érvényesítéséhez a számlára és a jótállási jegyre van szükség.

Tapasztalt kollégáink a szervizben mindent megtesznek, hogy egy kiválóan működő készüléket kapj kézhez, a lehető legrövidebb időn belül. A hibát nem részletezzük, de hasznos tippeket találsz a weboldalon arról, hogy hogyan tudod megfelelő karbantartással a legtöbbet kihozni a kedvenc Wahl vagy Moser gépedből!

Nem tartozik jótállás alá a hiba, ha annak oka a termék fogyasztó részére való átadását követően lépett fel, így például, ha a hibát

  • szakszerűtlen üzembe helyezés (kivéve, ha az üzembe helyezést a vállalkozás, vagy annak megbízottja végezte el, illetve, ha a szakszerűtlen üzembe helyezés a használati-kezelési útmutató hibájára vezethető vissza)
  • rendeltetésellenes használat (rendeltetésellenes használat pl.: háztartási gép ipari termelő tevékenységre történő használata). Nem vonatkozik a jótállás törött, repedt alkatrészekre és tartozékokra, valamint a kopó/elhasználódó alkatrészekre, melyek a termék normál használatából származnak (késkészlet, hajtáselemek, akkucellák)
  • a használati-kezelési útmutatóban foglaltak figyelmen kívül hagyása
  • szakszerűtlen kezelés, helytelen tárolás, helytelen kezelés, rongálás
  • elemi kár, természeti csapás

okozta.

Természetesen van lehetőség a jótállási idő után is javításra. Kollégáink a hiba felderítése után árajánlatot adnak a javításra. Ebben az esetben a szállításról neked kell gondoskodnod.

Amennyiben Wahl vagy Moser készüléket szeretnél vásárolni, kérünk, hogy keresd fel hivatalos partnereink valamelyikét: bwnet.hu, hajaskft.hu, galaxy-cosmetics.com

Ilyen esetben szükséges a kés olajzása. Nézd meg a videót!


Üzenet sikeresen elküldve!

Kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot, a megadott elérhetőségek egyikén.

9200 Mosonmagyaróvár,
Barátság u. 6,

9200 Mosonmagyaróvár,
Barátság u. 6,